Fantasztikus FanFic!

Fantasztikus FanFic!
 James Wagner    2018 September 16 : 22:36:39
 Nincs    Hírek

Kedves Rajongók!

Kedves Rajongók!

A mai napon egy igen különleges, és fantasztikus Fan-Fictiont kaptunk! Már első olvasásra feltűnik, hogy nem szokványos írásról van szó, hanem sokkal többről! Ráadásul abban is különleges, hogy nem csak az InuYasha-t szólaltatja meg benne az író, hanem több manga karakterrel is találkozhatunk benne! Így hát azonnal megkértem a kedves írót, adjon nekem egy interjút a műről, és annak születéséről, és folytatásáról. Most tehát olvashattok egy interjút, Urbán Cintia Kagoméval:

- Kedves Cintia! Kérlek mesélj nekünk, pontosan miért, és miből kifolyólag kezdtél neki ennek a műnek?
- Igazából én ezt mindig a magam szórakoztatására írtam. Zavart, hogy nem folytatódik az InuYasha, és akkor jött be a Naruto a Jetix-re, meg ment a Sámán Király. Nagyon érdekelt mindig is a keleti kultúra, és a mitológia. Előbb tanultam meg az egyiptomi teremtésmítoszokat és az isteneket, mint a szorzótáblát! Így elkezdtem összedolgozni mindent, amit csak tudtam!
- Ez nagyon szuper! És mit szeretnél az olvasónak átadni az írásoddal?
- Azt, hogy hinni sosem késő! A sorsodat te irányítod, ha elég erős vagy, az istenek segítenek rajtad! Ha padlóra küld az élet, állj fel és küzdj! De úgy gondolom, hogy minden szereplőben megtalálja az olvasó önmaga tükrét. Például Kagomét/Ewát én magamról mintáztam. Ami bennem nincs, az benne megvan. Nem akartam a Rumiko-féle Kagomét használni, mert ő kicsit esetlen.
- Ez lenyűgöző! És mond csak, mi várható a folytatásban?
- Dráma, romantika, sötét titkok, humor és a keleti mitológia elemei. De főleg azt tudom mondani, hogy egy memorial rész jön, legalább 1-2 fejezetben. Ebben megpróbálom az InuYashát úgy összefoglalni, hogy az is értse a miérteket, aki a Kanketsu-Hent nem látta!
- Kedves Cintia, avagy Kagome! Nagyon köszönjük ezt a kis interjút! Az már biztos, hogy mi nagyon várjuk a folytatást! Sok sikert, ötletet, és kitartást kívánunk neked a folytatáshoz!

És természetesen ti se felejtsétek el elolvasni az első részt, amelyet megtaláltok az alábbi linken: A Vörös Telihold Éjszakája
Az olvasáshoz jó szórakozást kíván a szerző, illetve az InuYasha WebSite csapata!
Borítóképet rajzolta: Urbán Cintia KagomeA hír megtalálható itt: InuYasha WebSite - Magyarország hivatalos InuYasha rajongói oldala.
http://inuyasha.hu/news.php?extend.25